Dine personopplysninger

Dine personopplysninger

Informasjon om nye regler for behandling av personopplysninger

Fra 25. mai 2018 gjelder det nye regler for hvordan virksomheter, organisasjoner og offentlige institusjoner i EU skal behandle personopplysninger.

De nye reglene vil også få betydning for deg som kunde. Kort fortalt betyr de nye reglene at du skal få bedre oversikt og kontroll over den informasjonen vi har om deg. Denne informasjonen vil du finne tilgjengelig ved å logge deg på Nettpensjon.


Dine personopplysninger

Vi registrerer informasjon som ditt navn, personnummer, adresse, din jobb der det er relevant og om de produkter og tjenester du har hos oss. Vi bruker opplysningene til å gi deg best mulig rådgivning om pensjon og forsikring tilpasset deg og din livssituasjon.
 
Du trenger ikke gjøre noe

Du trenger ikke gjøre noe selv i forbindelse med de nye reglene. Vi tar alle relevante forholdsregler for å beskytte dine personopplysninger i overensstemmelse med de nye reglene.

 

Danica Pensjons personvernerklæring

​Les vår personvernerklæring og hva du skal gjøre for å få dine personopplysninger oppdatert eller slettet.

Personvernerklæring

Privacy Policy

 

 

 

 
Danica Pensjonsforsikring AS, Nordregt. 12, N-7011 Trondheim. Tlf 73 56 32 00, fax 8540 7966, Org.nr: 977465478.
Telefonsamtaler kan bli tatt opp og lagret til bruk for dokumentasjon og sikkerhet
Danica Pensjonsforsikring AS har tillatelse til å drive livsforsikringsvirksomhet i Norge og er under tilsyn av det norske Finanstilsynet. Copyright ©2008 - Danske Bank Group. Les Vilkår for bruk, Behandling av opplysninger og cookies og Danica Pensjons personvernregler. Har du spørsmål om hvordan vi behandler personopplysninger, ta kontakt på epost: DPOfunksjon@danica.no, Holmens Kanal 2-12, 1092 København K